GODT NYTT ÅR.

Utelys ved Nedre Nygård 17 – vi har problemer med utelampene, og elektriker har vært og målt og sjekket, og sannsynlig årsak er feil i lampene. Det pågår en dialog med Osram om erstatning/bytte av lamper, men de mener at garantien er gått ut. Vi jobber med saken for å få løst den uten kostnader for borettslaget.

Lys i garasjer – styret har fått melding om at det står på lys i noen garasjer hele døgnet, hele uken, og dette er sløsing med økonomi og ressurser. Vi ber alle vise hensyn, og ikke bruke strøm unødvendig.

Juletrær – det må ikke kastes juletrær rundt søppelcontainerne, for de blir ikke fjernet. Dere som har lagt fra dere juletre, vennligst lever det på Roaf sitt mottak i Hakadal. Husk at borettslaget har henger til gratis utlån.

Tillitsvalgte i rekkene – de som var tillitsvalgte må levere fra seg mappen til nestemann i rekka. De som overtar vervet må melde fra om navn, adresse, telefonnummer og mailadresse til sekretær Anne Westby. Vi vil kalle inn alle tillitsvalgte så snart vi har en komplett liste.

Generalforsamling – denne vil bli avholdt torsdag 30. mars kl. 18.30 på NIL huset. Saker som ønskes behandlet på generalforsamlingen må være styret i hende innen 19. februar. Kan sendes på mail eller legges i postkassen utenfor kontoret under 17-blokka.

Hilsen styret i Nygård borettslag