REKKENE

Det er registrert noen trær som begynner å bli høye, og gjerne er til sjenanse for naboen, og vi ber dere sjekke opp og eventuelt klippe/beskjære.

Noen har etterlyst fargekoder på beis som er brukt på rekkene. Tillitsvalgte har alle koder i sine mapper, henvend dere til tillitsvalgt.

Bruk av bålpanner

Det er blitt populært å bruke bålpanner, og dette kommer sikkert til å bli et tema i borettslaget også. Styret har diskutert bruken av disse og kommet frem til at de må brukes med forsiktighet:

De bør stå 4 meter fra brennbart materiale.
Det skal alltid være en voksen tilstede når de er tent.
Sørg for at de brukes i vindretning slik at røyken ikke velter inn til naboene.
Styret vil evaluere bruken av bålpanner utifra de tilbakemeldinger vi får.

Sluk

Det hender at vi får forespørsler om å dekke regninger på grunn av at det har samlet seg opp vann ved tett sluk. Slike regninger dekker ikke borettslaget. Vi har tidligere delt ut slukhansker for rengjøring av sluk, og det er ditt ansvar å holde disse rene. Rengjør sluk minst en gang i året. Bruk gjerne avløpsåpner.

Bytte av ytterdører

Noen rekker/enkeltpersoner har byttet ytterdører, og styret gjorde et vedtak før første rekke byttet ytterdører der vi sa at borettslaget tilbakebetaler byttet når vi har økonomi til det. Slik økonomien er nå, med bytte av takpapp og alle beslag over tak, samt forstående rørrehabilitering, ser ikke borettslaget at det er økonomi til å tilbakebetale på nåværende tidspunkt. Før eller siden blir det andelseierne som må betale dette likevel.

BLOKKENE

Fortau langs Kvernstuveien/Øvre Nygård – som dere har registrert så holder Nittedal kommune på å etablere fortau opp Kvernstuveien/Øvre Nygård, og vi beklager ulempene dette medfører i anleggstiden. De vil også bygge opp en mur fra trafokiosken mot enden av 17 blokka slik at vi får fylt jord og plantet i hele skråningen. Vennligst flytt biler der når det meldes fra.

Vi ber alle som har lagret ting i fellesrom i kjellerne om å merke dette. Et firma vil komme i løpet av våren og fjerne alt som ikke er merket, og det står der på eget ansvar. Vi vil varsle når dette skjer. Det skal ikke lagres brennbare ting i fellesrom. Det er vår sikkerhet det gjelder, og ved brann er det stor fare for større brann ved lagring av brannfarlige gjenstander. Dette må tas på alvor.

Rengjøring av sluk – husk det er ditt ansvar å holde sluket fri for smuss, hår og lignende, slik at du slipper å få tett sluk. Borettslaget dekker ikke skader på grunn av tett sluk, bruk gjerne avløpsåpner.

Etter årets generalforsamling har vi endret litt på husordensreglene. Hold dere oppdatert på www.nygaardbrl.no eller på vår facebook side USBL Nygård Borettslag.

 

HUSK - STYREKONTORET ER BETJENT FØRSTE VIRKEMANDAG I MÅNEDEN.
DU ER VELKOMMEN PÅ BESØK.
KONTORET ER UNDER 17 BLOKKA.