Nygård borettslag

RUNDSKRIV NR 3 – 2017

REKKENE

Bålpanner

Styret har på styremøtet vedtatt at bruk av bålpanner i borettslaget ikke er tillatt.

Begrunnelse for vedtaket: Vi har hatt flere befaringer, konferert med brannvesenet og gjort egne vurderinger i forhold til brannfare/smittefare. I tillegg er det generelt forbud mot bruk av åpen ild fra 15 april – 15 september.

Trampoliner

Se hjemmesiden til borettslaget for bruk av trampoliner. Vi minner om hensyn til naboer ved bruk av trampoliner.

BLOKKENE

Vi ber alle som har lagret ting i fellesrom i kjellerne om å merke dette. Det skal ikke lagres brennbare ting i fellesrom. Det er vår sikkerhet det gjelder, og ved brann er det stor fare for spredning ved lagring av brannfarlige gjenstander. Dette må tas på alvor. Fellesrom i kjellerne er ikke ment å brukes til lagring av møbler etc., men til bruk for sykler, barnevogner og lignende.

Til dere som snuser – spytt ikke snusposer rundt inngangsdørene. Barn plukker opp slike snusposer og putter i munnen, og dette er svært skadelig for små barn. Kast posene i søpla.

Vi har satt ut 2 store blomsterpotter ved NN 17 A for at ikke biler skal parkere rett utenfor soveromsvinduene til de som bor i 17 A, men noen flytter disse hele tiden. Vennligst la dem stå.

GENERELT

Rengjøring av sluk

Husk - det er ditt ansvar å holde sluken fri for smuss, hår og lignende, slik at den ikke blir tett. Borettslaget dekker ikke skader på grunn av tett sluk, bruk gjerne avløpsåpner.

Vi ber våre beboere holde seg oppdatert på nyheter om borettslaget på våre hjemmesider. Etter årets generalforsamling har vi endret litt på husordensreglene. Hold dere oppdatert på www.nygaardbrl.no eller på vår Facebook side USBL Nygård Borettslag.

Til dere som bruker grillplasser – vær snill og rydd opp etter dere når dere forlater plassen.

Styret har fått tilbakemelding på at gutter tisser i lekehus på lekeplassene, og vi ber foreldre snakke med sine barn om dette. Vi vil påtale dette om vi får navn, og de barna som har gjort dette er så store at de skjønner at dette ikke er ålreit. Gjentakelse av dette og annet hærverk på lekeplassene vil bli erstatningspliktig/må foreta rengjøring.

ELBIL

Styret har vedtatt at det skal koste kr. 200 pr. mnd. for å lade Elbil. Dette baseres på et tillitsforhold, og alle vil motta en kontrakt som vi ber eiere av Elbil fylle ut og returnere til styret. Det kan legges i den hvite postkassen utenfor kontoret, eller leveres til USBL Nittedal i Stasjonsveien. Brudd på denne bestemmelsen er brudd på avtaler med borettslaget, med de sanksjoner dette kan medføre. Når det gjelder ladestasjon i blokkene jobber vi med saken, og regner med at dette blir montert i løpet av sommeren/høsten.

Styrekontoret under 17 blokka er betjent førstevirkemandag i måneden, og du er hjertelig velkommen innom. Vi er der fra 18.00 – 19.00, og vi lader da vaskekort for blokkene. Styrekontoret er stengt 7 august. Husk å fylle vaskekortet i juni og juli.

Ellers vil styret takke alle som deltok på årets vårdugnad. Vi ønsker alle våre beboere en riktig god sommer. Har du innspill til sosiale arrangement, felles hygge eller andre aktiviteter er vi glade for tilbakemeldinger.

Hilsen styret i Nygård borettslag.